Мангъров ще е водач на АБВ в София

17:44, 28 фев 21 / Новият парламент 25 2107 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Доц. Атанас Мангъров, д-р Пламена Заячка и Христо Колев са водачите на листите на ПП АБВ в столицата. Имената им обяви лидерът на партията Румен Петков, който отбеляза, че  който обяви, че листите им за 23, 24 и 25 МИР излъчват енергия, достойнство и характер.

Мангъров е номиниран за депутат

Доц. Атанас Мангъров, който е водач на листата в 23 МИР каза, че управляващите не са се справили с последиците от епидемията, управляват кризата аматьорски и се възмути от факта, че мерките се налагат от хора, които не разбират от това, както и че не може да си обясни защо занимават обществото с пристигането на 52 8000 ваксини.

„Правителството твърди, че са се справили много добро. Много добре са се справили с медицинските резултати – те са налице, икономическите също се виждат, туристическата индустрия е с 70% надолу. Децата цяла година не ходят на училище. Тази година завърши първият випуск по медицина, които завършиха онлайн, посочи доц. МАнгъров, цитиран от БГНЕС. Той предвиди, че завършилите тази година най-вероятно ще станат лични лекари само защото те лекуват дистанционно.

По думите му нещата, които се предприемат се ръководят от шайка дилетанти, които не са наясно какво да правят и има чувството, че изпълняват нечии разпореждания и се водят от цели, които не са медицински.

„Цялата тази нова нормалност, която се опитват да ни наложат, цялата тази история от сутрин до вечер да се съобщава колко ваксини са пристигнали, колко хора са ес ваксинирали, ще се въвеждат имунизационни паспорти“, коментира той и добави, че все още не е ясно колко време трае имунитетът, който ваксинната създава както и не е ясно този, който е ваксиниран дали ще разпространява заразата или не. 

Д-р Пламена Заячка, лидер на Младежката организация на ПП АБВ и водач на листата на партията на 24 МИР обяви, че сегашното управление е изправило пред фалит сектор туризъм, който има значителен принос в образуването на БВП на страната.

Водачът на 25 МИР Христо Колев посочи, че приоритетите на партията им е да се повишат доходите, да има нормален начин на живот за пенсионерите и работа за младите хора,както и младите да останат в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама