А1 с нови атрактивни предложения за интернет и телевизия

15:22, 01 мар 21 25 1939 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

А1 обяви атрактивни промоционални условия за своите фиксирани услуги, които включват абонаментни планове за домашен интернет и телевизия – без значение дали се използва иновативната телевизионна платформа A1 Xplore TV или сателитната ТВ услуга, както и услугата за домашен интернет през мобилната мрежа – Net Box. Промоционалните условия влизат в сила от 1 март и ще останат в сила до 31 май.

Всички, подписали нов договор за домашен интернет, телевизия или двоен пакет с услугите на А1, ще платят с 50% по-ниски месечни такси през първите 6 месеца от своя двугодишен абонамент. Услугата Net Box, от своя страна, идва с допълнителни мегабайти и промоционални цени. Новите условия важат за всички договори, сключени до края на промоционалния период, независимо от тарифния план, който са избрали.

„Вещиците“, „Думи по стените на банята“ и „Ловът“ сред акцентите в А1 Видеотека през март

Така, например, закупилите двоен пакет телевизия и интернет ТВ 100 + Нет 50 ще получат услугата само за 9,99 лева през първите шест месеца. В това са включени над 100 телевизионни програми, включително над 10 с HD качество, както и интернет със скорост на изтегляне до 50 Mbps. Освен това всеки нов клиент на Xplore TV ще получи безплатно за целия срок на своя абонамент и пет канала в 4K Ultra HD качество. С новия пакет ТВ услуги потребителите ще получат и безплатен достъп за един месец до мобилното приложение Xplore TV GO, от което ще могат да гледат над 80 канала, докато са в движение.

Oт тези по-добри условия могат да се възползват дори потребителите в населените места на страната, до които все още няма покритие на фиксираната мрежа на А1. От телекома намаляват с 50% цените и на всички пакети за сателитна телевизия. От първи март влизат в сила и промоционални условия за услугата Net Box, която осигурява бърз домашен интернет от мобилната мрежа до всяка точка на страната с 4G или 3G покритие. 

Новите абонати на плановете Net Box 150 и Net Box 50 ще получат допълнителни 50 GB на максимална скорост при нови промоционални цени. Тези допълнителни гигабайти на месец остават валидни за целия срок на договора, независимо от края на промоционалния период. Услугата Net Box може да се комбинира със сателитна телевизия и така клиентите да получат както интернет, така и ТВ услуги. Например - комбинацията от плановете ТВ 70 с над 70 канала и Net Box 50, с допълнителни 50 GB, се получава на цена от 13,99 лева на месец за първата половин година от договора.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама