Избраха българската песен за „Евровизия 2021“

10:39, 11 мар 21 / Култура 25 5215 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

С впечатляващо едночасово шоу в центъра на София беше представена „Growing Up is Getting Old” - българската песен за „Евровизия 2021“. Концертът на Виктория беше излъчен ексклузивно в интернет и обедини едни от най-популярните личности в българския шоубизнес.

Виктория представи „Growing Up is Getting Old” с емоционална реч, в която сподели, че решението е било изключително трудно. „На сцената на „Евровизия 2021“ аз не представям само себе си, а цяла България. Осъзнавам колко много хора вярват в мен и екипа ми, затова работихме денонощно през последните месеци. Анализирахме всички резултати и избрахме песента, която има най-силно послание и можем да разкажем визуално по най-атрактивния начин. Последната година беше много тежка за всички нас, но е време да продължим напред - напред към по-доброто”, каза тя, цитирана от eurovision.icard.com.

Българка с отличие за най-добри онлайн концерти

„Growing Up is Getting Old” насочва вниманието към важните неща в живота. Чрез песента и видеото към нея Виктория разказва красива история, която ни връща към корените и мястото, където се чувстваме най-сигурни и обичани. Това е поредният докосващ разказ, чрез който певицата разкрива нова страна от своята лична история пред феновете си.

Във видеото Виктория е повече от неузнаваема. В него тя представи новата си визия, която за броени минути спечели вниманието на хилядите фенове на надпреварата.

Геновева Христова, продуцент на българското участие на „Евровизия 2021“, сподели: „Виктория не е просто изпълнител, тя е артист, който успява да разкаже всяка история. Затова и избрахме „Growing Up is Getting Old” - песента, която има най-силно послание. Това беше изборът на международните журита в нашето проучване и един от фаворитите в bulgaria2021.com, където получихме хиляди мнения за всяка една от песните в „a little dramatic”. Продължаваме с подготовката за „Евровизия“ и се надявам да зарадваме цяла България през месец май”.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама