Топ 5 новини от седмицата

09:00, 14 мар 21 25 1915 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Екипът на Topnovini.bg подбра петте най-четени новини от седмицата в рубриката „Топ 5“:

1. Прекрачиха ли от ГЕРБ границата?

Позиция на двама американски сенатори за състоянието на демокрацията в България разбуни духовете. В бързането си да отговорят от ГЕРБ допуснаха стратегически грешки и дори се опитаха да прокарат конспиративни твърдения.

2. СБЛЪСЪК: Имат ли македонски политици български паспорти?

Отношенията между България и Северна Македония по традиция съпътстват всяка предизборна кампания. И този път и от двете страни на границата не изневериха на стила си.

3. „Непоискано мнение с Андрей Арнаудов“: Защо политиците ни не стават?

Седмици преди да гласуваме за нов парламент, Андрей Арнаудов повдигна един фундаментален въпрос, за чийто отговор представи личното си обяснение. Въпросът е защо политиците ни, по-общо казано, не стават?

4. Един друг анализ на партиите (Част I)

Ето един друг анализ на партиите, които ще са част или имат шанс да бъдат в следващия парламент. Започнахме с ГЕРБ, БСП и „Има такъв народ“. Очаквайте продължението...

5. „Галъп“: Само Радев с положителен рейтинг, а Борисов сред най-харесваните политици

Последното изследване на „Галъп“ показа интересни тенденции. Президентът Румен Радев остава единственият политик, който има положителен рейтинг. Премиерът Бойко Борисов пък завършва и третия си мандат като един от най-харесваните политици – основно заради доверието, което получи в първия етап на коронавируса у нас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама