Божков кани Борисов на предизборен дебат

15:25, 19 мар 21 / Новият парламент 25 2551 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Бизнесменът Васил Божков направи видеопокана към премиера Бойко Борисов за предизборен дебат. Той предлага срещата да се състои в събота от 20.00 ч. в онлайн платформата на Zoom, поради наложеното му медийно затъмнение. За целта щял да изпрати покана до премира във Facebook. 

Ако това време не е удобрно за премиера Борисов, бизнесменът подчерта, че ще го чака в следващите три дни в удобно за него време. 

Бизнесменът, който се укриваше повече от година в Дубай, ще води листата на Българско национално обединение в столичния 25-и избирателен район, където ще мери сили с лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова.

Припомняме, че преди дни Васил Божков призова за смяна на управлението на предстоящите парламентарни избори в поредното видео в социалните мрежи, което бе тагнато от Барселона. Нищо от заобикалящия го пейзаж обаче не доказваше категорично, че това е така. Няколко дни по-рано пък бизнесменът оправи закана към своите опоненти и последователи с краткото „Идвам“. Поводът за това бе решение на Съда на ЕС в Люксембург, че останалите държави може да не изпълняват европейски заповеди за арест, издадени от България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама