Анджелина Джоли обвинява Брад Пит в домашно насилие

14:10, 19 мар 21 / Любопитно 25 2261 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Ново и тъжно развитие в съдебната битка между Анджелина Джоли и Брад Пит. Актрисата твърди, че има „доказателство“, че е била подложена на домашно насилие от страна на актьора.

Въпреки че са официално разведени от 2018 г., Анджелина Джоли и Брад Пит все още воюват заради договореностите за попечителство над децата им и разделяне на имуществото. Неспособни да намерят общ език, сега актьорите разчитат на правосъдието чрез процедура, която се очаква да бъде взривоопасна.

Преди дни новината съобщи сайтът "The Blast and Entertainment Tonight", който разполага с официални документи, в които 45-годишната актриса и режисьор твърди, че е готова да предложи "доказателство" за предполагаемо насилие от страна на 57-годишния актьор по време на връзката им. За първи път обвинения в домашно насилие се появяват в пресата.

Други свидетелства на децата на бившата двойка бяха предоставени на правосъдието. Анджелина Джоли и Брад Пит имат шест деца: Мадокс (19), Пакс (17), Захара (16), Шайло (14) и Нокс и Вивиен (12). Ако първите три деца са на възраст сами да решат дали да свидетелстват, необходимо е съгласието на родителите, за да се получат евентуално показания от страна на Шайло, Вивиен и Нокс, съобщава БГНЕС.

Анджелина Джоли с разказ за децата, къщата и животът ѝ след раздялата

„Източник, близък“ до делото, отхвърли обвиненията в насилие в публикацията на „Entertainment Tonight“ „Още един пример за това, как Анджелина променя исказванията си, когато ѝ е удобно. Освен едното обвинение, което тя направи през 2016 г., което беше разследвано и отхвърлено, никога не е имало други жалби, полицейски доклади или дори обвинения, докато не се изясни случаят му. Никой не знае какво може да каже тя сега, но този контекст е важен“, казва източникът.

През 2016 г. Брад Пит беше разследван за инцидент станал в частния самолет между него и най-големият им син. Тези разследвания, извършени от социалните служби, наред с други, бяха прекратени. След тези факти Анджелина Джоли подаде молба за развод през септември същата година, преди четири години и половина. И от този период отношенията между Брад Пит и Мадокс се влошиха значително. Според информация, публикувана на 18 март 2021 г. от "Us Weekly", младежът е свидетелствал срещу баща си.

„Показанията му не бяха ласкави за Брад. Той вече не използва фамилията Пит в документи, които не са официални и използва само името Джоли. Мадокс законно иска да промени името си, за да запази само Джоли, желание, което Анджелина не подкрепя“, се казва в публикацията.

Джоли претендира за цялостно попечителство над непълнолетните деца, докато Брад Пит настоява за 50/50 съвместно попечителство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама