Борисов поздрави опонентите си с песента „По-полека“

12:53, 21 мар 21 / Политика 25 3637 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Премиерът Бойко Борисов и този уикенд тръгна на инспекция по пътищата и заводите на България. Една от спирките му днес бе подстанция „Търговище Запад“, която захранва с електроенергия три завода в района.

Над 3000 души работят в „Тракия глас България“ ЕАД - Търговище, като всички бяха подпомогнати по мярката 60/40. Там работят заедно християни, мюсюлмани, роми. „Това е и нашият пример за етническа толерантност в региона – без да разделяме, създали сме работни места да си изкарват честно и почетно хляба“, посочи Борисов.

Борисов: Мерките се затягат, защото действащите в момента не се спазват

„Много политици предизборно се упражняват по темите инвестиции и етническа толерантност. Бих посъветвал политическите ни опоненти да формират амбициите си за властта на базата на работа и резултати, а не на общи приказки“, заяви той.

„Това, което сме обещали – работа, работа, работа, – и хората са доволни. Другите – приказки, приказки, приказки. Има една песен на Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ – „По-полека“. По-полека, да не бързат толкова. По-полека, да не се спънат така, както са се забързали за власт. Като погледнат, мислят, че лесно се прави, но това се прави от човешки ръчички. Това го правят инженери, министри, които разбират и да доведат европейски програми. Това се казва административен капацитет. И мисля, че при нас, в ГЕРБ, това е най-голямото богатство“, посочи той.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 20:42, 22 мар 21

Смешен,по смешен,най смешен!!!!!!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама