Минеков прогнозира отлагане на изборите заради пандемията

12:15, 26 мар 21 / Новият парламент 25 2432 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Числото на желаещите да гласуват драматично спада. Това написа във Facebook проф. Велислав Минеков от „Отровното трио“.

Вероятно гласоподавателите ще бъдат около 2 000 000/2 200 000. Гаранция за победа на управляващата шайка. Около 100 000 души ще бъдат лишени от правото на глас поради пандемията. Вероятността за оспорване на изборите е очаквана.

Страх ли ги е политиците от българите в чужбина?

Възможно е отлагане на изборите поради извънредно положение. Това отново е от полза за мафиотското сдружение. След резултата от отложените избори ще има правителство (правителство на националната отговорност). Купуването на депутати ще достигне небивали цени - до два милиона за „народен представител“. Готови продажници винаги ще има, без значение дали им симпатизирате. Това, че някои партии ще изчезнат след подобен акт няма никакво значение. Първо парите, после идеалите.

Основната цел е да бъде избегнато военновременното, служебно правителство на президента - опасен, основен враг. Следващата опасност от служебно правителство е подготовката за по-честни избори с оглед на предишните. Този риск няма да бъде допуснат.

Най-екзотичните предизборни обещания

Агонията ще бъде продължителна и мъчителна. Не се надявайте на протести, имам нещастен опит. Слугините и мълчащите са мнозинство. Вероятно след две или три години е възможна деликатна промяна при условие за забравена вина и почистена история. Ще започнем отначало с трийсет годишна давност. Със съвместни усилия превърнахме демокрацията в диктатура на престъпна простотия и наглост“, написа Минеков.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:33, 26 мар 21

То се знае още от есента, че ще има малка избирателна активност. Точно поради това трябваше да се изтеглят изборите в по-спокойно от към вируси време. Миналата година март и април бяха доста вирусни. През май се успокоиха нещата. Можеше да се насрочат изборите за 23 май или 16 май - щеше да има по-голяма активност. Президентът, обаче искаше да не губи време. Той следва плана за парламентарна криза и служебен кабинет. Да не забравяме, че през ноември отново ще се вдигнат случаите на зараза. Доста малко ще бъдат имунизираните, поради раздухваната антиваксърска кампания.
А иначе Минеков си мечтаеше да е премиер един ден или поне някакъв министър. Но с оглед на успехите на Триото, е решил, че най-добрата реализация на техните депутати е продажбата им и затова е обявил цена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама