Да охладим изборните страсти: Зимните курорти удължиха сезона

14:50, 05 апр 21 25 1965 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Съвсем не на шега от първи април та чак досега времето се смръщи и по нищо не личи, че трябва да е пролет. И въпреки лошото време навън, парламентарният вот у нас нажежи доста изборните страсти. А докато изчакваме да излязат окончателните резултати, какво по-хубаво от това да ги охладим в зимните ни курорти. 

Там все още има дебела снежна покривка, а в опит да привлекат повече туристи удължават и сезона до средата на април с намалени цени.

Преди да смените предпазните маски с такива за ски, е добре да знаете, че предвид пандемията там все още са в сила някои ограничения. Хотелите работят при ограничен капацитет, а храната се доставя до стаите. Има и много ресторанти и механи, които правят доставки по домовете или издават храна на шубер.

Ето къде и до кога ще работят пистите? 

Пампорово 

В Пампорово ски сезонът продължава до 11 април включително. Условията за зимни спортове все още са добри. Там имат и специални промо цени на лифт карти, пакети, ски училище и настаняване в хотел. А преди да потеглите може да се информирате за зимните условия директно на сайта на курорта.

Банско 

В Банско също сезонът е до неделя, като днес оттам се похвалиха, че имат 30-40 см пресен сняг. Намаление на картите има и в този курорт, особено тези за най-малките любители на зимните спортове.

Боровец

В Боровец зимният сезон ще продължи най-дълго време - чак до 18 април, включително. Нощното каране ще бъде до 10 април, включително, в дните сряда, четвъртък, петък и събота.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама