ВМРО не спечели битката, но предстои „войната“

15:10, 05 апр 21 / Новият парламент 25 2975 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов прие с достойнство загубата на изборите. Той благодари на всички гласоподаватели, като направи заявка за следващо участие на изборите. 

Все още Централната избирателна комисия не е оповестила окончателни данни, но прогнозата е, че ВМРО няма да има представителство в 45-ия парламент. Благодаря на всички, които гласуваха. Благодаря на всички, които подкрепиха ВМРО. Благодаря, че и за Вас „България е над всичко“ и водещ в решенията Ви на първо място е националният интерес“, написа той в своя профил във Facebook. 

„Искам да гарантирам на всеки един българин, дал доверието и гласа си за ВМРО, че ние няма да Ви предадем! Дори извън парламента ВМРО с всички сили ще отстоява интересите Ви, за които работихме и последните четири години – доходи, семейство, сигурност. Всячески ще продължим да браним българския интерес в Македония – защото там компромис на никаква цена не бива да има! Горе главите, приятели! Не бива да унивате! ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои „войната“ – а тя е за най-ценното – България“подчерта още лидерът на ВМРО. 

 
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:00, 05 апр 21

Ae prase otivai v Billa na kasata!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама