Гай Пиърс и Моника Белучи участват в новия филм, който се снима в България

18:35, 16 апр 21 / Любопитно 25 3514 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

53-годишният актьор и 56-годишната актриса Гай Пиърс и Моника Белучи ще участват заедно с Лиъм Нийсън в трилъра, режисиран от режисьора на „Казино Роял“ Мартин Кембъл. Харолд Торес, Тадж Атвал и Рей Ферън допълват актьорския състав на филма, който в момента се снима в България, съобщи „Контактмюзик“.

Историята разказва за Алекс Луис (Нийсън), убиец с репутация на дискретен перфекционист. Когато отказва „мокра поръчка” на опасна престъпна организация, Алекс се превръща в мишена и трябва да тръгне след онези, които го искат мъртъв. 

Холивудският актьор Лиъм Нийсън е в България

Агентите на ФБР Винсънт Сера (Пиърс), Линда Амистеад (Атвал) и мексиканският разузнавач Уго Маркес (Торес) имат за задача да разследват множеството убийства. Това ги доближава до Алекс, но вбесява богаташката Давана Силман (Белучи).

Проектът е базиран на оригиналния нидерландски филм от 2003 г. „Спомени на убиец“, а Дарио Скардапайн е адаптирал сценария за настоящата англоезична версия, пише БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама