Манолова: Не е нормално големите да се крият зад гърба на най-малките

12:52, 26 апр 21 / Политика 25 2447 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Решението за връщане на мандата е на „Има такъв народ“ и на Слави Трифонов. Очакваме да чуем мотивите му при конституционната процедура при президента. Така Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън“ коментира анонса на Трифонов, че няма да направи опит да състави кабинет.

„Има такъв народ“ няма да състави правителство

Тя отново заяви, че биха подкрепили кабинет на промяната, предложен или от „Има такъв народ“, или от „Демократична България“. „Дали бихме взели трети мандат, решението е на президента. Не е логично да го връчи на най-малката парламентарна група. Ние можем да носим отговорност, но не смятам, че е нормално зад гърба на най-малките да се скрият големите“, каза Манолова, цитирана от bTV.

Депутатите да не се разсейват

Икономическото и социалното лято ще бъде тежко, ако депутатите продължават да се разсейват за проблемите на своите избиратели и продължават да неглижират очакванията на хората“, смята Мая Манолова.

Тя призова депутатите да спрат да се занимават с партийни интереси и с връчването и връщането на мандати, а с дневния ред на хората. С мандата се занимава президентът. Парламентът да се занимава със законите важни за хората“, посочи тя.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама