Клиентите на А1 вече могат да гледат Amazon Prime Video в Xplore TV

13:54, 26 апр 21 / Любопитно 25 2409 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Абонатите на Xplore TV имат повод за радост със старта на новата функционалност на интерактивната ТВ платформа на А1. От 26 април тази година телевизията от ново поколение им дава възможност да гледат Amazon Prime Video в Xplore TV и да управляват съдържанието си с дистанционното на ТВ приемника.

За да се възползват от новата функционалност, потребителите на Xplore TV могат да се регистрират, като отворят приложението Amazon Prime и следват инструкциите. Ако вече разполагат с абонамент за Amazon Prime Video, те могат да отворят приложението и да влязат със своите данни за достъп. Пълните условия могат да бъдат намерени на сайта на A1.bg. Абонатите на Xplore TV могат да гледат първокласно съдържание на до три устройства, без да се налага да създават отделни профили за всеки потребител, ако гледат различни заглавия. Едно и също заглавие може да се гледа едновременно на до две устройства.

В платформата Amazon Prime Video се излъчва ексклузивно и хитовото заглавие „Борат 2“ („Borat subsequent moviefilm”) с участието на Мария Бакалова. Тя е първата българска актриса, която получи номинации за едни от най-престижните отличия в света на киното – „Оскар“, филмовите награди на Британската академия за филмово и театрално изкуство (BAFTA), „Златен глобус“ и наградите на Гилдията на киноактьорите. С новата възможност абонатите на А1 Xplore TV, които същевременно са регистрирани за Amazon Prime Video, могат да се наслаждават на богато разнообразие от оригинални продукции на Amazon, филми и сериали за всеки вкус. Сред тях са заглавия като „Завръщане в Америка“ „Стар трек: Пикард“, „Tom Clancy’s Jack Ryan“, анимационната поредица “Непобедим“ и много други.

А1 Xplore TV е телевизия от ново поколение, която предлага богат набор от полезни за потребителите функции. С А1 Xplore TV зрителите могат лесно и удобно да се наслаждават на любимите си филми и ТВ програми, включително съдържание в 4K Ultra HD в уюта на своя дом. Когато са в движение, почитателите на филми и телевизия могат да гледат разнообразно съдържание и през мобилното приложение Xplore TV GO.

За улеснение с времето платформата се адаптира към техните вкусове за филми и благодарение на изкуствен интелект извежда на преден план персонализирани препоръки. Функциите за универсално търсене и интуитивният потребителски интерфейс улесняват достъпа до съдържание в програмата и Видеотеката с над 20 000 заглавия на филми и сериали. Предаванията са налични в програмата до 7 дни назад за гледане на запис, паузиране и превъртане.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама