ГЕРБ браниха дома на Борисов от „гнусна и безбожна провокация“

17:01, 30 апр 21 / Политика 25 3950 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Домът на Бойко Борисов в Банкя е любим декор за акции от всякакъв вид. На Разпети петък кадри на ГЕРБ с тениски с лика на премиера в оставка се събраха на улицата пред къщата му.

В кратката си реч пред събралите се депутатът и лидер на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев обяви: „Разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени – разпопения поп (вероятно отец Дионисий бел.ред.), една бивша премиерка (вероятно Ренета Инджова бел.ред.) и кандидат за президент на една от опозиционните партии. Хора, които са известни със своето грозно и дръзко поведение. Които освен да идват пред домовете на хората и да ги тероризират, тормозят вече година наред, друго не правят“.

От ГЕРБ изпратиха послание, че няма да допуснат „издевателството над хора, техните семейства и деца“ да продължи. „Една година стига, търпяхме, бяхме толерантни и показахме възпитание, което приляга на управляващи и хора, които съзнават какво означава отговорност“, заяви Георг Георгиев.

Протестиращи пожелаха на Борисов след изборите да се срещне с истински прокурор

Не се появиха опоненти на Борисов и не стана ясно каква точно провокация е била готвена. Припомняме, че пред дома на премиера в оставка досега е имало няколко демонстрации. При последната през март от „Системата ни убива“ опънаха черен транспарант и пожелаха на Борисов да се срещне „не с Гешев, а с истински прокурор“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама