Уикенд със страхотни футболни дербита очаква феновете по MAX Sport

13:10, 07 май 21 25 2661 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Предстоящият уикенд по MAX Sport спокойно може да мине под знака на футболната класика, тъй като в програмата на спортните канали са залегнали за пряко излъчване някои от най-интересните дербита в Европа.

Със сигурност най-горещо ще е в Испания, където четирите отбора, заемащи първите четири места във временното класиране, излизат в преки двубои помежду си. Разделени от едва две точки, лидерът Атлетико Мадрид и третият Барселона излизат на Камп Ноу в събота от 17:15 часа. Ако „дюшекчиите“ или каталунците вземат победа, автоматично се превръщат в основния фаворит за спечелване на титлата с оставащи три мача до края на шампионата, съобщи А1. 

Два от спечелилите Оскар през 2021 г. филма ще радват абонатите на Xplore TV

Вторият във временното класиране – Реал Мадрид, ще трябва да се концентрира само в Ла Лига, след като през седмицата момчетата на Зинедин Зидан бяха изхвърлени от Шампионската лига от Челси. Съперник на „белите“ в неделя вечер от 22:00 часа в Мадрид е тимът на Севиля, който има 70 точки в актива си – четири по-малко от Реал и Барса и 6 по-малко от Атлетико. При победа в мача и добро стечение на обстоятелствата в другия двубой, андалусийци също ще влязат с пълна сила в борбата за титлата.

А1 България регистрира ръст на приходите през първото тримесечие на 2021

Как ще завършат дербитата Барселона – Атлетико Мадрид и Реал Мадрид – Севиля, които ще решат и борбата за титлата в Ла Лига, ще стане ясно от преките излъчвания на кръга по MAX Sport 4.

Снимка: А1

Италианската Серия А вече има своя нов шампион, след като миналия уикенд Интер записа поредна победа и вече е недостижим за своите преследвачи. И докато „нерадзурите“ на Антонио Конте могат да си позволят да играят без напрежение в следващите двубои, то Аталанта, Ювентус, Милан, Наполи и Лацио са се вкопчили в страхотна битка за втората позиция и за местата, даващи право на участие в Шампионската лига. Безспорният топ сблъсък на XXXV кръг на Апенините е този между Ювентус и Милан в неделя от 21:45 часа. Мачът ще се излъчи пряко по MAX Sport 3.

Снимка: А1

Пет кръга преди края на нидерландската Ередивизи, водачът в класирането Аякс се нуждае от само 1 точка, за да си осигури титлата. Следващият мач за амстердамци обаче е много важен и по още една причина – това е второто издание за сезона на голямото дерби De Klassieker срещу Фейенорд. Домакините от Ротердам вече позагубиха реален шанс за Топ 3, но ще се опитат на всяка цена да попречат на амстердамци да вземат трофея именно на „Де Кюип“. Класическият сблъсък между Фeйенорд и Аякс ще се излъчи по MAX Sport 1 в неделя, 9 май, от 15:30 часа.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама