Любен Дилов-син: 45-ият парламент задмина по резил националния отбор по футбол

11:17, 09 май 21 / Политика 25 3540 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Не съм вярвал, че в България има организация, която да се покрие с по-голям резил от, примерно, националния отбор по футбол, но ето че 45-ият парламент положи изключителни усилия и мисля, че задмина националната ни гарнитура. Това заяви пред БНТ депутатът от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син.

Той допълни, че освен най-краткият парламент в историята на България, това ще бъде и единственият, в който депутатите не са си направили обща снимка. Един ден само на хартия ще можем да разберем кой е бил в този парламент.

Радев назначава служебното правителство възможно най-скоро

Според него ГЕРБ-СДС са били единствените, които през цялото време са се държали прогнозируемо. „Единствените, които предложиха модел за управление, макар и обречен, бяха ГЕРБ. След това дори не се направи опит да се направи каквото и да е управление. Хората, изпратени там, се провалиха с основната задача“, смята Дилов-син.

По думите му всяко едно изказване на политическите противници налива сила на ГЕРБ и това поведение е обречено. „Цялото това заклеймяване, изчегъртване никъде в този разговор не се каза какво. Искаме да махнем ГЕРБ от властта – окей, тази задача беше изпълнена. Беше редно сега да се направи някаква форма на управление. Не се справиха с тази задача и затова отиваме на нови избори“, посочи той.

Той коментира и скандала с бизнесмена Светослав Илчовски. Според него Комисията по ревизия е помогнала на българите да видят как изглежда политическият елит и как изглежда икономическият елит. „Не беше добра гледка“, допълни Дилов-син.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама