Мъж се сби с алигатор, за да спаси кучето си

15:45, 16 май 21 / Любопитно 25 3858 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Мъж от Флорида влезе в битка с алигатор, за да спаси 8-месечното си куче, докато се разхождали, съобщи NBC.

Майк Маккой разхождал лабрадора си Джейк около езерце, когато кучето се отдалечило на няколко метра към един храст. Изведнъж от водата се появил алигатор и за секунди нападнал кучето. При тази безизходна ситуация Майк веднага скочил в езерото, за да се пребори с хищника и да спаси домашния си любимец.

Почина алигатор, избягал от бомбардировките на ВСВ в Берлин

Той си спомнил някои съвети, които преди е чел, за алигаторите и се опитал да ги приложи на практика. Маккой разказа, че е ударил алигатора в окото и се е опитал да го извади от водата, за да не може да отиде никъде, докато кучето не бъде освободено от челюстта му. Докато стопанинът се борел с алигатора, той го ухапал и по двете ръце.

За щастие учител видял инцидента и изпратил медицинска сестра, която почистила и превърала раните на Маккой. Той има шевове на лявата ръка, а кучето му е отнесло няколко ухапвания, но двамата нямат други сериозни наранявания.

Жена настъпи алигатор и попадна в болницата

Служителите на дивата природа на Флорида работят за премахването на алигатора от езерото. Те изчислили, че хищникът е между 2 и 2,5 метра, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама