Топ 5 новини от седмицата

10:00, 16 май 21 25 3710 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Екипът на Topnovini.bg подбра петте най-четени новини от седмицата:

1. „Непоискано мнение с Андрей Арнаудов“: За Владо Каролев и изчезващата порода

В рубриката Андрей Арнаудов обръща специално внимание на теми, които в студиата и в интервютата едва ли ще го попитат, а има какво да каже. Така или иначе в социалните мрежи това вече е масова практика. Тази седмица ни разказва за познанството си с финансиста Владимир Каролев - харчи ли се неговата порода в България и какви типажи всъщност харесваме. В момента Каролев е в тежко състояние в „Пирогов“ след инцидент в планината.

2. Радев обяви служебния кабинет: Вижте имената

Президентът Румен Радев обяви имената в служебния кабинет. Министрите вече стъпиха в длъжност. Правителството начело с ген. Стефан Янев ще управлява страната до изборите на 11 юли. Повечето от избраните от държавния глава са експерти и вече познати, заемали същите длъжности в предишния служебен кабинет. 

3. Жестоко убийство: Младеж намушка жена 27 пъти

Тежък трагичен случай в Силистренско. Жена, живеела сама в дуловско село, е била нападната и намушкана многократно с хладно оръжие. Извършителят е само на 19 години и е направил самопризнания. При огледа е установено, че липсват пари и златни накити, колата на жертвата също е била открадната.

4. Лекуват Владимир Каролев в „Пирогов“

Финансистът Владо Каролев е в „Пирогов“ след като претърпя инцидент в Пирин. Първоначално бе настанен в хурургията на болницата в Разлог, а по-късно транспортиран в най-голямата спешна болница. Акцията по спасяването му е продължила над 12 часа и е била много тежка, в труден район. Планинските спасители са носили Каролев около 4 часа на ръце. 

5. Промените в ГЕРБ: Кой си заслужи място на масата на Борисов?

Знакови промени в ГЕРБ. Кметовете Йорданка Фандъкова и Димитър Николов бяха освободени от зам.-председателските места в партията. На тяхно място зам.-председатели станаха: Томислав Дончев и Даниел Митов. В Изпълнителната комисия влязоха бившите министри Деница Сачева и Костадин Ангелов. Десислава Атанасова, Тома Биков и Георг Георгиев, които се изявяват като говорители на партията по актуалните политически теми, не получиха места в комисиите. 


***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама