Избраха новото попълнение в „Сексът и градът“

13:10, 23 май 21 / Любопитно 25 4064 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Култовият сериал „Сексът и градът“ се завръща, а с него и повечето любими на публиката актьори, но с едно голямо изключение – няма да видим отново Ким Картал, а заедно с нея и героинята ѝ Саманта. Създателите на 10-те нови епизода обявиха, че приятелките все пак ще бъдат 4 и ще създадат нов персонаж. По всичко изглежда, че вече са намерили четвъртата приятелка за сериала – Сара Рамирес.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Ramirez (@therealsararamirez)

Сара Рамирес е актриса и комедиант с мексикански произход. Най-известната ѝ роля е на д-р Кали Торес от сериала „Анатомията на Грей“, пише bTV.

В новите 10 епизода на „Сексът и градът“ Сара Рамирес ще изпълнява ролята на водещата на подкаст Че Диас, която редовно ще кани в предаването си Кари Брадшиу (Сара Джесика Паркър). Също така Че ще бъде небинарна и куиър (термин, който обозначава всички хора с нетрадиционна полова идентичност).

Още един главен герой отпада от продължението на „Сексът и градът“

Всички в сериала са развълнувани, че динамичен и талантлив актьор като Сара Рамирес ще се присъедини към семейството на „Сексът и градът“, каза продуцентът Майкъл Патрик Кинг. „Тя е единствена по рода си актриса, която се справя еднакво добре с комедия и драма. Развълнувани сме да създадем този нов персонаж за сериала“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама