Трифонов иска съд за хората, поръчали и извършили подслушванията

15:11, 21 май 21 / Политика 25 3470 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

За хората, поръчали и извършили това престъпление, веднага трябва да последва обвинение, съд и присъда. Само така ще покажем, че в България все още има остатъци от демократична и правова държава. Всичко това с общи усилия може да го изчегъртаме на 11 юли. Така лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира разрастващия се скандал с подслушваните политици.

Рашков потвърди: ДАНС и ДАТО са подслушвали политици, включително Стефан Янев

Не знам дали разбирате колко чудовищна е тази информация?! Разбира се, веднага се сещам за аферата „Уотъргейт“ в САЩ. Тогава представители на щаба на кандидата за президент и действащ президент на САЩ - републиканецът Ричърд Никсън, се опитват да монтират подслушвателно устройство в щаба на Демократическата партия в хотел „Уотъргейт“ във Вашингтон. В резултат на това Ричърд Никсън подава оставка. Само че това е в САЩ през 1972 година, а ние сме в България, член на ЕС и НАТО  през 2021 година“, пише още Трифонов.

Христо Иванов заподозря, че Борисов и Гешев стоят зад подслушванията

И защо е чудовищно всичко това? Защото показва, че държавата не е била управлявана от Демокрацията, а от Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са използвали държавата за личните си интереси и не са се притеснявали въобще да използват силовите служби на държавата за личните си интереси. По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала държава - здраве му кажи“, посочи още той.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама