Слънчева събота

07:05, 22 май 21 25 4036 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Времето ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Ще се затопли и максималните температури ще са между 23° и 28°. 

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха между 18° и 21°. Температурата на морската вода е от 14° по северното крайбрежие до 17° по южното. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 9°.

И през следващите три дни времето ще бъде предимно слънчево. След обяд главно над планинските райони ще се развива купеста облачност, но вероятността за валежи е малка. В неделя вятърът ще е слаб от юг, а в понеделник и вторник с източна компоненнта. Температурите ще се повишат още и във вторник максималните в по-голямата част от страната ще са над 30°, по-ниски ще остават по морския бряг, съобщава НИМХ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама