Tатяна Дончева остава с Мая Манолова на изборите

10:10, 23 май 21 / Политика 25 4555 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На изборите на 11 юли ще се явим във формата, в който бяхме на изборите на 4 април: „Изправи се.БГ“, „Отровното трио“ и три партии – „Движение 21“ на Татяна Дончева, Движение „България на гражданите“ и ЕНП. Това обяви в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ Мая Манолова.

Тя категорично заяви, че ще бъдат в коалиция с Татяна Дончева и обяви, че днес или утре ще бъде подписно споразумение. От думите ѝ стана ясно, че всъщност и за момент не е ставало дума движението на Дончева да не е с тях на изборите, пише „Сега“.

Нова лява коалиция: БСП преговаря с Дончева, Петков и Кадиев

В петък лидерката на БСП Корнелия Нинова заяви, че ще сформира голяма лява коалиция с участието на АБВ на Румен Петков, „Движение 21“ на Дончева и гражданската платформа „Нормална България“ на Георги Кадиев. Накрая подписа само с Кадиев и Петков.

Нито Нинова ме е канила в нейната коалиция, нито аз в моята“, обяви Манолова на въпрос дали и тя е канена за съюз с БСП.

Тя заяви, че вече партиите се разбрали да има специална комисия, която да разследва незаконното подслушване в следващия парламент. От думите ѝ стана ясно, че договорката била между нея, „Има такъв народ“ и „Демократична България“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама