Вокалистът на „Манескин” не е взимал наркотици

09:10, 25 май 21 25 6257 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Вокалистът на „Манескин”, групата победител в „Евровизия“, не е употребил наркотици. Това обявиха организаторите след направен тест.

Той се наложи след предположения, плъзнали в социалните мрежи. На видео от зелената стая (където изпълнителите очакват обявяването на резултатите бел. ред.) се вижда как вокалистът се навежда към масата и веднага се отдръпва от нея. Какво точно има на масата обаче е невъзможно да се каже. Италианецът Дамиано Давид отрече да е взимал кокаин и сам се съгласи на проверката. 

Според обясненията на бандата на масата е била счупена стъклена бутилка или стъкло, а певицата се е опитала да издуха или да изчетка фрагментите. От Евровизия потвърдиха, че след проверка в близост до масата е намерено счупено стъкло.

Европейският съюз за радио и телевизия изрази тревога от това, че спекулации, водещи до фалшиви новини, са помрачили духа на песенния конкурс и са навредили несправедливо на победителите, предаде bTV.

Припомняме, че рок бандата „Манескин“ триумфира с 524 точки и донесе на страната първата победа от 1990 г. насам, когато Тото Кутуньо спечели конкурса. В топ 5 влязоха още Франция, Швейцария, Исландия и Украйна.

Виктория на 11-то място на „Евровизия“

България се класира на 11-о място на големия финал на конкурса. Талантливата Виктория получи общо 170 точки от зрителите и журитата за песента си „Growing Up is Getting Old“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама