Модни тенденции за забързано градско ежедневие

15:00, 25 май 21 / Любопитно 25 4299 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Бързият ритъм на живот и висока активност на съвременните хора оставят прекалено малко време за всякакви въпроси, свързани с външния вид. Оттук възникна необходимостта от създаване на стилни решения с универсално предназначение, тоест еднакво подходящи за работа и ежедневие. Градският стил в дрехите е необичайна смесица от модни тенденции, ежедневни и класически. Той е идеален за хора, които се занимават сериозно със собствен бизнес или работят в съвременен офис, който не включва официално работно облекло. Модният градски стил се основава на комбинация от класически стилове и цветове, с фокус към практичността и комфорта

Какви са градските модни тенденции за 2021?

Градският стил трябва да бъде естествен, сдържан и индивидуален. Облеклото трябва да съответства на вътрешното настроение и нежно да подчертава статуса ви. Най-добрият начин да изглеждате стилно в града е да се обличате просто, което ще ви помогне да избегнете претенциозността. Градският стил е лесен за създаване чрез комбиниране на класически и спортен стил. Вашето облекло трябва да може да се впише в различни ситуации - пазаруване, среща с някого в кафене, обяд с приятели или разходка из парка.

Аксесоарите играят важна роля

В града се предпочитат обувки с малки токчета. Маратонките са добри само за дейности на открито или домакински задължения. Чифт висококачествени и удобни обувки, модерна чанта, модерни очила, копринен шал, златни или сребърни бижута създават градската елегантност. Важно е да не прекалявате с бижутата, тъй като границата между елегантността и пошлостта е доста тънка. 

Дамски блузи и ризи

Добре подбраният женски гардероб предполага, на първо място, възможността за правене на голям брой комбинации. Достатъчно е да имате няколко чифта дънки и панталони и няколко блузи с дълъг ръкав - и няма да има нужда да мислите какво да облечете. Ето защо в гардероба на всяка жена трябва да има много различни блузи, туники и ризи.

Голямото предимство на блузите и ризите е, че те задават тона на тоалета и помагат за промяната му до неузнаваемост. Вашият официален панталон изглежда съвсем различно с различни видове блузи: плътните цветове правят визията ви по-официална, блузите от шифон или сатен създават романтично настроение, а блузите с флорални щампи и блузите с къс ръкав правят строгия офис дрескод да изглежда по-небрежен. За щастие голямо разнообразие от всички тези артикули може да намерите в онлайн магазина на VSFashion.

Акценти в цвят и шарка

Най-подходящите цветове за града са неутралните и ахроматични. Към тях се отнасят черния, белия и междинните оттенъци на сивия, както и телесните цветове.

Те са универсални и изглеждат елегантно във всяка ситуация. Но не се обличайте в черно или сиво от главата до петите. Използвайте изразителни и енергични цветови контрасти. Специално внимание трябва да се обърне на три цвята: син, оранжев и цикламен

Шарките, които са на мода през 2021 са тигровото и змийското като не трябва да се прекалява с тях. 

Маникюрът като аксесоар

Говорейки за цветове и аксесоари няма как да изпуснем да споменем за един от най-важните аксесоари за една жена, а именно маникюрът и. Понякога дори той е единствения нужен аксесоар, който завършва напълно една визия. Поддържаният маникюр, независимо какви цветове и шарки изберете, винаги ви придава известна доза елегантност. Ако сте жена, която обича да вкарва свои креативни идеи в дизайна на маникюра и облеклото си, то тогава комплектите за маникюр от Nailsbg биха ви били изключително полезни. В домашни условия вие бихте могли да постигнете професионални резултати и да се развихрите по отношение на дизайна, тъй като в комплектите са включени всички необходими компоненти като UV лампа, топ лак, пили, гел лакове и други.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама