Почина директорът на пресцентъра на парламента Мария Мисова

12:35, 27 май 21 25 5046 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

На 26 май внезапно почина Мария Мисова, директор на Дирекция „Връзки с обществеността“ на Народното събрание, съобщиха от институцията, без да посочват причината за смъртта ѝ. 

Мери, както всички я наричахме, сгряваше сърцата ни с топлина и безгранична обич! Беше блестящ професионалист, който следваше и задаваше най-високи стандарти в сферата на парламентарната публична комуникация. Ще я запомним като прекрасен, фин и изключително деликатен човек, приятел, колега“, пишат нейни колеги.

Мисова работи в пресцентъра на Народното събрание от 2001 г., а от 2017 г. е директор на дирекция „Връзки с обществеността“. Тя владееше и пет езика.

Възпитаник на 91-ва немска езикова гимназия „К.Гълъбов“. През 1995 г. завършва Факултета по журналистика и масови комуникации на СУ „Св. Климент Охридски“. В периода от 1992 до 1998 г. е репортер и редактор в „По света и у нас“ на Българската национална телевизия. Автор е на филм за Берлин и за службите на бившата държавна сигурност на ГДР ЩАЗИ. Била е водещ, редактор и репортер в Радио „Дойче веле“ и началник-отдел в Националния съвет за радио и телевизия.

Опелото ще бъде на 29 май от 13.30 часа в църквата „Св. Седмочисленици“.

Екипът на Topnovini.bg изказва своите най-искрени съболезнования към близките и приятелите на Мария Мисова!

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама