Петър Москов: Ченгета звъняха на Пулев, докато разговаряхме

10:15, 30 май 21 / Политика 25 3914 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Ако знаете какво количество ченгета се обадиха на Кубрат Пулев и казаха: „Добре, ти сега с това ли ще се занимаваш? Това си е нашата територия“. Това каза лидерът на партия КОД Петър Москов в ефира на bTV.

Преди седмица Кубрат Пулев и Москов започнаха преговори за влизането на боксьора в политиката чрез листите на КОД,но няколко дни по-късно Кобрата обяви, че на този етап ще продължи със спорта и че е отказвал и преди участие в политически проекти, защото били зависими.

Пулев не иска да става депутат, но може да се пробва за президент

На въпроса кои са тези ченгета, които са се обаждали на Пулев, Москов отговори: „Нека той да ви разкаже кои са“.

„Разговорът ми с Кубрат Пулев не беше между партиен лидер и известен спортист, а беше разговор между двама мъже. Влизането на известни личности в политиката е за да се внесе нова енергия, а не такива хора да са брошка. Кубрат Пулев в никакъв случай не е брошка“, уточни лидерът на КОД.

„Непоискано мнение с Андрей Арнаудов“: Кубрат Пулев като универсална подправка

По думите му коалицията „Национално обединени на десницата“ – КОД, БЗНС и БДФ, е заявката за това, че може да има десница без кукловоди. Коалицията се регистрира за предсрочните избори на 11 юли.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама