A1 с пакет от над 200 ТВ канала и 300 Mbps супербърз интернет само за 9,99 лв. на месец

11:53, 03 юни 21 25 1788 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

От началото на юни А1 стартира големи намаления за своите интернет и телевизионни пакети. Намаленията обхващат всички тарифни планове за интернет и телевизия, както и двойните пакети на телекома и остават в сила до 31 август. С тях двоен пакет за ТВ услуга с над 200 канала и интернет с 300 Mbps скорост на сваляне излиза само 9,99 лева на месец за първите шест месеца на договора.

Двойният пакет ТВ 200 + Нет 300 включва голямо разнообразие от новинарски, развлекателни, музикални, детски, филмови и спортни канали. Над 50 от тях могат да бъдат гледани в HD качество. Предложението важи и за ТВ услуги чрез новата технология Xplore TV, която идва с богата Видеотека, персонализирани АI препоръки за избор и възможност за гледане на канали с 4К Ultra HD качество. Високата скорост на интернет връзката пък я прави подходяща както за работещите от вкъщи, така и за любителите на видеоигрите и забавленията.

Цената от 9,99 лева на месец се формира, отчитайки и 2 лева допълнителна отстъпка за онлайн плащане през Моят А1. Плащането онлайн е по-бързо и удобно, а клиентите на А1 могат да го направят директно от своите смартфони през приложението Моят А1, както и неговата уеб версия на А1.bg. Отстъпката за плащане онлайн остава за целия срок на договора, дори и след изтичането на 6-те месеца промоционален период.

Големи намаления са предвидени и за самостоятелните предложения за домашен интернет, домашен интернет през мобилната мрежа Net Box, телевизия, както и за услугата сателитна ТВ. Пълният списък с промоционалните оферти на А1 може да бъде открит на сайта на телекома.

Шестте промоционални месеца започват да текат от момента на подписването на договора, като единственото условие е да то да се е случило преди края на август. Поръчка за нова ТВ услуга, интернет или двоен пакет може да бъде направена във всеки магазин на телекома и онлайн на А1.bg.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама