Митов: Нищо от изнесеното от служебния кабинет не притеснява ГЕРБ

10:22, 10 юни 21 / Новият парламент 25 2110 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Служебният кабинет не е изнесъл нещо кой знае какво, от което да имаме да се притесняваме. Това обяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ Даниел Митов.

Подслушвали ли са спецслужбите политици?

„Всичките неща, които ги говорят в момента, в един момент ще се окаже, че са си правени по закон и по процедура. Ако има истински нарушения има институции, които се занимават с тези неща. На служебните министри, на които изобщо не им е работа да се занимават с тези неща, работата им е да организират изборите, където те се провалят драматично“, коментира Митов в ефира на БНТ.

Радев: Санкциите на САЩ са диагноза за режима, който отгледа корупцията

Той посочи, че не се води сериозен разговор накъде върви държавата, а виждаме едно озъбено, озлобено, реваншистко правителство, на което очевидно президентът Радев му е дал инструкции всеки ден да излиза с пресконференции и да обяснява, че едва ли не кой знае какво се е случило.

Ако има корупция, да кажат какви са тези пари, колко са и къде са изтичали. Санкциите наложени върху определени фирми ще бъдат ползвани да бъдат удряни бизнеси, които очевидно ще трябва да освободят някаква пазарна ниша, където да се намесят хора свързани с други политически кръгове около Румен Радев и служебния кабинет. Не само че ще заявяваме, че ще управляваме, ние отново ще бъдем първа политическа сила, категоричен бе Митов.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 12:55, 10 юни 21

Абе запъртък вчера се окоти и взе дадраскаш я да се скриеш и повече да не се показваш

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама