Слави Трифонов е в добро здравословно състояние

16:37, 16 юни 21 / Новият парламент 25 3665 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Слави Трифонов е в добро здравословно състояние. Абсолютни глупости са всички статии, че той е много зле физически и здравословно. Това посочи зам.-председателят на партията „Има такъв народ“ и кандидат за депутат Тошко Йорданов в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“. 

Преди началото на предизборната кампания Трифонов обяви, че няма да се кандидатира за депутат, но намекна, че може да носи отговорност за хората си в парламента и от „друг пост“. Лидерът на „Има такъв народ“ не успя да присъства на живо на нито едно от заседанията на 45-ия парламент, след като в изборната нощ на 4 юли стана ясно, че се е заразил с коронавирус и в последствие, че го е преболедувал тежко.

Слави няма да се кандидатира за депутат, но намекна за друг пост

Спекулации за влошеното здравословно състояние на Трифонов обаче има от години. Утре телевизионният водещ и политик ще се появи на живо за пръв път след учредяването на партията му. Той ще се срещне с пловдивски студенти, като на събитието ще бъдат допускани само хора с валидни студентски книжки.

„Пловдивските студенти ще му задават каквито искат въпроси и той ще им отговаря директно. Вероятно ще бъдем аз, Слави и Ивайло Вълчев, но така или иначе въпросите ще бъдат насочени към Слави“, каза Тошко Йорданов, цитиран от „Дневник“.

„Медиана“: „Има такъв народ“ води с близо 3% пред ГЕРБ

Той отново подчерта, че „Има такъв народ“ няма да прави коалиция с БСП, ГЕРБ и ДПС, които са токсични за тях. 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама