Продължава обновяването на детски площадки в Сливен

10:25, 18 юни 21 25 2793 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Община Сливен продължава обновяването на детските площадки в различни части на града, съобщиха от Общинско предприятие „Озеленяване“.

Дейностите включват демонтаж и подмяна на компрометираните елементи, както и почистване от отпадъци и косене в района около съоръженията. От там информираха още, че наскоро е приключило обновяването и на двете детските площадки в кв. „Речица“, както и в района на ул. „Гео Милев“, а пространството около тях е облагородено.


Снимка: Община Сливен

Дейностите са част от политиката на Община Сливен, насочена както към подобряване на условията в градската среда, така и към поддръжка и обновяване на съоръженията за спорт и забавление, включително и пригодените за отдих.

За съжаление, кътовете за игра и спорт често са обект на вандалски прояви и се налага да бъдат извършвани многократни ремонти, коментираха още от общинското предприятие. В тази връзка Община Сливен използва случая и напомня на гражданите да пазят чисти и да съхраняват съоръженията за обществено ползване.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама