Остава горещо

07:00, 29 юни 21 25 3166 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще е слънчево. След обяд главно над планинските и североизточните райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 31° и 36°, отново малко по-ниски в източната част на страната - между 26° и 28°.

Слънчево ще е времето и по Черноморието. В следобедните часове, на отделни места по северното крайбрежие, ще превали. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 26 и 28 градуса. Температурата на морската вода е 23 - 24°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

И в планините ще преобладава слънчево време, но след обяд и там ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури в курортите ще са от 21 градуса на Алеко до 31 градуса в Банско.

В сряда ще преобладава слънчево време с условия за следобедни превалявания в Западна България. Температурите ще продължат да се повишават и отново в по-голямата част от страната, с изключение на Черноморието, ще бъдат опасно високи. В четвъртък ще започне захлаждане, което ще бъде съпроводено от локално проливни валежи, гръмотевични бури и градушки, съобщава НИМХ. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама