Борисов и Божков заговориха за срещите си със Слави

20:19, 29 юни 21 / Новият парламент 25 4233 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Знаел ли е Тошко кой съм, когато Слави ме е водил в Учиндол? Така лидерът на ГЕРБ отговори на отхвърлената от „Има такъв народ“ покана за лидерски дебат. Бойко Борисов предизвика опонентите си да покажат „какво по-различно имат“, но Тошко Йорданов отвърна, че с терористи не преговарят и така си навлече гнева на бившия премиер.

Борисов вече иска лидерски дебат

„Дали е знаел Тошко, когато неговият вожд и учител Слави Трифонов ме е водил в Учиндол да се изфука пред майка си и сестра си, че сме приятели. Заедно със жените си бяхме. Аз го возех. Майка му и сестра му - прекрасни хора. Единственият спор, който сме водили кой е от по-бедно семейство. Аз от Банкя, той от Учиндол. Тогава той знаеше ли ме кой съм? Ходихме си по рождени дни, кина, ресторанти години наред. Какво ви става бе хора? Като идвахте у нас, не бяхме терористи. Значи сте съучастници и наказанието е едно и също!”, заяви Борисов на партийно мероприятие във Варна.

Лидерът на ГЕРБ размаха пръст на Тошко Йорданов и го посъветва да стои на страна, когато високите и силните се карат. „Kогато атовете се ритат, магаретата по-добре да стоят настрана“, заяви той. Борисов предупреди „Има такъв народ“, че знае такива неща, че ГЕРБ може да се взриви в тях.

Малко преди това лидерът на „Българско лято“ Васил Божков също покани Слави Трифонов на дебат. И той, като Борисов, заяви, че е имал срещи с телевизионния водещ преди да напусне страната. По думите му двамата са обсъждали бъдещето на страната.

Бизнесменът в изгнание посочи още, че поканата му за дебат към Борисов все още важи.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама