Нинова: Пенсиите може да бъдат условие за кабинет

15:37, 03 юли 21 / Новият парламент 25 3796 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Преизчисляване на пенсиите ще има в следващия парламент, ако ще да е условие за създаване на кабинет. Такова обещание даде пред събралите лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на традиционния събор на партията под връх Бузлуджа.

„Както и да се съпротивляват, преизчисляване на пенсиите ще има, ако ще и да е условие за създаване на кабинет. И да не ви заблуждават, че няма пари - крадоха 10 милиарда годишно, а пенсиите струват милиард и половина“, заяви тя, цитирана от пресцентъра на партията.

„Искаме истинска промяна и не ви я предлагаме като концерт на чалга или патриотични песни, а като план за бъдещето на България“, обясни Нинова на събралите се. В речта си тя не пропусна да критикува както ГЕРБ, така и новите партии, окачествили БСП като партия на статуквото. Нинова заяви, че именно от БСП е тръгнала промяната на сегашния модел на управление. 

„Нека не позволим промяната да стане подмяна....Нека заедно да довършим промяна докрай“, призова тя.

Честването на 130-годишнината на партията бе и закриване на предизборната кампания преди вота на 11 юли.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 07:23, 04 юли 21

СТИГА ПОПУЛИЗЪМ,МА!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама