Цветанов: Страхът си отива, тези избори трябва да са по-честни

20:58, 04 юли 21 / Новият парламент 25 3437 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Страхът си отива, тези избори трябва да са по-честни. Това заяви пред журналисти в Сливен  лидерът на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

„Днес бяхме на събора в с. Ябланово, където всички споделяха, че ако това мероприятие се бе случило в предишната кампания, много от хората нямаше да ни погледнат в очите. Не защото не искат, а заради страха, който имаше в предишните избори и начинът, по който се провеждаха те в цялата
страна. Днес обаче успяхме да разговаряме с хиляди хора, говорихме нормално и хората заявяваха своята подкрепа. Срещнах много приятели, защото аз съм помагал много за много от населените места в този край. Спомням си това, което направихме за Ябланово, Соколарци, Филаретово, Тича и други населени места. И днес видяхме много разочарование на хора, които в предишните години са гласували за една политическа партия, към която аз принадлежах. Единственото, което те днес заявиха, е че днес има алтернатива, за която да гласуват и те припознават „Републиканци за България“, заяви Цветанов.

Тези избори ще бъдат по-честни от предишните

Той подчерта, че е убеден, че тези избори ще бъдат много по-честни от предишните. „За съжаление, на тях бяха отчетени изключително много недействителни бюлетини, които трябваше да бъдат за Републиканци за България. Много наши активисти не видяха резултатите си в протоколите,
които бяха обявени от ЦИК. Надявам се, че на сегашните избори ще бъде преодоляно от тези превантивни действия, които предприема МВР. Вече се усеща, че купуването, което се правеше от една или две партии, които искаха да задържат статуквото, няма да бъде реализирано”, каза още той.

Цветанов е убеден, че има сектори, които трябва да обединяват като електронното управление. 

Гласовете на ГЕРБ ще паднат до 500 хил. гласа

„За мен посещението на Борисов при президента Ердоган е опит за излизане от тежката ситуация, в която се намира бившият премиер на България. За мен е неудачно в този период, в този момент да направиш среща с президента Ердоган. Защото ти си в качеството си на лидер на политическа
партия, която участва в изборния процес. Искам специално да се обърна към всички българи – нека да гласуваме за всички тези, които имат ясен хоризонт”, каза Цветан Цветанов, който прогнозира, че гласовете на ГЕРБ на тези избори ще паднат до 500 000 гласа.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама