Меган Фокс: Външният вид пречеше на кариерата ми

18:35, 05 юли 21 / Любопитно 25 3885 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Меган Фокс заяви, че талантът и интелектът ѝ са били пренебрегвани в началото на кариерата ѝ заради външния вид.

Звездата от „Jennifer's Body“ каза, че през първата половина на кариерата си Холивуд е била „патриархален, враждебен към жените ад“ и никой не е оценявал комедийните ѝ умения, така че винаги е била третирана като „тъпа, но гореща мацка”.

Меган Фокс е в България за снимките на нов филм

35-годишната актриса, която има връзка с рап-рокера Машин Гън Кели, си спомня, че е била осъждана и критикувана от други жени в социалните медии, че изговаря на глас това свое мнение, пише БГНЕС.

Тя каза пред „Вашингтон Пост”: „Мисля, че най-малко през първото десетилетие на кариерата ми най-широко разпространеният начин, по който ме възприемаха, беше като плиткоумна сексуална вампирка, ако това има някакъв смисъл. Това започна да се променя напоследък, когато хората започнаха да четат по-внимателно интервютата ми, да се вслушват в това, което казвам, и започнаха да ме виждат по различен начин. Но в началото бях толкова изгубена и се опитвах да разбера как да имам нормално самочувствие и самооценка, за да намеря мястото си в този ужасяващ, патриархален и враждебен към жените ад, какъвто беше Холивуд по това време”.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама