Слънчева и топла събота

07:00, 10 юли 21 25 1910 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Времето ще е предимно слънчево, след обяд над югозападните райони с временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 29° и 34°.

По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 28°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места ще превали. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра - около 17°.

И в неделя и понеделник времето ще бъде слънчево. След обяд над планинските райони в Югозападна България ще се развие купеста облачност, не са изключени изолирани краткотрайни валежи. Вятърът ще е слаб от североизток. Горещо, с максимални температури между 32° и 37°, сочи прогнозата на НИМХ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама