Седмицата завършва със слънце

06:30, 11 юли 21 25 2158 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще бъде слънчево. След обяд над Североизточна България и крайните югозападни райони ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места там ще превали и прегърми. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 30 и 35 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. По-значителна купеста облачност ще се развие след обяд над северното крайбрежие и само на отделни места там ще превали и прегърми. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 27-30 градуса. Температурата на морската вода ще е 24-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде предимно 2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд по-значителна купеста облачност ще се развие над югозападните райони и там има условия за локални краткотрайни валежи. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 24 градуса, на 2000 метра - около 18 градуса.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама