Тошко Йорданов: Най-логично е след вота в чужбина „Има такъв народ“ да е първа

22:15, 11 юли 21 / Новият парламент 25 3832 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Да не се правя на пророк, но като дойдат гласовете от чужбина – защото тенденцията там я знаем каква е и получаваме първите протоколи от там, най-логично е (бел.ред. - партиите) да бъдат подредни така: Първи „Има такъв народ“, втори ГЕРБ, за съжаление, трета е „Демократична България“, четвърта - БСП, и след това ДПС. За мое съжаление, ГЕРБ не са четвърти, да речем. Това каза по телевизия „7/8“ Тошко Йорданов от „Има такъв народ“.

Данните от паралелното преброяване на някои социологически агенции сочат, че партията на Слави Трифонов вече изпреварва тази на Бойко Борисов. Уточняваме, че екзитпол-овете обхващат само част от секциите в страната и не отразяват вота зад граница.

От своя страна, Ивайло Вълчев заяви, че след тези резултати се диша по-леко. „Втората кампания беше много по-свободна. Вече има някакъв оптимизъм“, посочи той и подчерта, че ако резултатите останат такива, държавата ще се усети още по-свободна.

А Филип Станев посочи, че си е отишло всичко, което е направило така, че „да го има онова шкафче, пълно с кюлчетата“. „Хлебарките започват да се разбягват, лампата в кухнята светна“, каза още той.

Според представителите на „Има такъв народ“ суверенът е дал наказанието си и към Патриотите, които отново не минаха 4%-ната бариера.

Те се заканиха и че ще направят законови промени, с които да свалят охраната на Бойко Борисов. Припомняме, че всеки бивш министър-председател продължава да бъде охраняван от НСО една година след разделянето си с поста. 

Я излез и кажи, че биеш всички на избори“, обърна се Тошко Йорданов към Борисов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама