А1 предлага най-новата колекция от смарт часовници Huawei Watch 3

11:35, 12 юли 21 25 1875 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

В разгара на лятото А1 обявява дългоочаквани допълнения към вече богатия си каталог със смарт аксесоари. От 12 юли телекомът започва с продажбите на двата модела от серията на Huawei Watch 3. Стандартната версия и Pro-моделът могат да бъдат закупени онлайн и в магазините в страната в комбинация с тарифен план.

Основната версия на Huawei Watch 3 идва с премиум материали и 1.43-инчв OLED дисплей. Една от най-отличителните характеристики на този модел е наистина забележителната батерия. Ако бъде включена в режим Ultra Battery Mode, тя може да издържи до 14 дни. При активна употреба с използване на eSIM карта лабораторните тестове на производителя показват, че тя издържа около 3 дни, но дори това е много добър индикатор за качество.

Умните сензори на Huawei Watch 3 са незаменим помощник за всеки, който е решил да обръща повече внимание на здравето си. Смарт часовникът може лесно да се сдвоява със смартфон и да прехвърля тази информация в прегледен вид. Над сто тренировъчни режима, мониторинг на сърдечната честота, на нивото на кислород в кръвта, както и брояч на изгорени калории са само част от нещата, които може да измервате с Watch 3. Смарт часовникът може да се свързва с 4G/LTE мрежата на А1 с помощта на eSIM карта.

Huawei Watch 3 Pro притежава всичко, което има и основната версия, плюс още много. Батерията например издържа цели 21 дни, ако бъде включен режим Ultra-Long Battery Life Mode или около 5 дни нормално използване в Smart Mode. Клиентите на А1 могат да избират между елегантна кожена кафява каишка и титаниева, като в кутията на версията с титаниева каишка ще намерят и допълнителна силиконова. Huawei Watch 3 Pro e със сапфирено стъкло и титаниев корпус, което го отличава от Watch 3. Смарт часовникът също поддържа 4G/LTE, след инсталиране на еSIM карта.

Huawei Watch 3 Pro не идва сам. Закупилите го от А1 ще го получат в комплект с новите смарт слушалки Huawei FreeBuds 4i. Специалното предложение важи от 12 до 25 юли или до изчерпване на количествата. Слушалките са отлично допълнение към всяка колекция с джаджи. Те са чисто бели, безжични и също толкова стилни. Едно зареждане им гарантира до 10 часа възпроизвеждане на звук. При приемане на телефонен разговор включват шумопотискащата си функция, която ограничава нежеланото разсейване.

Цените на Huawei Watch 3 започват от 18,99 лева при покупка на изплащане с тарифен план Unlimited Ultra. Със същия тарифен план Huawei Watch 3 Pro с кожена каишка ще струва 19,99 лева. При избор на титаниева верижка цената се осъкпява и достига до 29,99 лева на месец. Във всички случаи става дума за двугодишен абонамент, а независимо от избора на каишка или верижка, закупилите Huawei Watch 3 Pro ще получат и своите слушалки в комплекта.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама