„Семейство Симпсън“ предрекоха и полета на Ричард Брансън в Космоса

20:05, 16 юли 21 / Любопитно 25 2203 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Сценаристите на анимационния сериал „Семейство Симпсън“ отново предсказаха бъдещето, пише американското издание „Дедлайн“.

Техните необикновени пророчески способности се потвърдиха за пореден път на 11 юли, когато основателят на „Virgin Galactic“ Ричард Брансън предприе своето първо пътуване в космоса.

Старт на космическия туризъм: Ричард Брансън излeтя в Космоса

В епизод от 25-и сезон на „Семейство Симпсън“, озаглавен „Войната на изкуството“, фалшификаторът на произведения Клаус Циглер се хвали с работата си пред Лиса Симпсън, твърдейки, че неговите фалшификати „доставят удоволствие на хората по целия свят“.

Сцената е прекъсвана многократно от кадри, доказващи правотата му. Сред тях е и кадър на Брансън, който се възхищава на картина, докато се носи във вътрешността на космически кораб.

Отива ли в историята „Семейство Симпсън“?

Това далеч не е първият път, в който популярният ситком успява да предрече бъдещето. Сред най-известните предсказания на неговите сценаристи са свързани с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, атентата от 11 септември и епидемията от ебола от 2014 г., припомня bTV.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама