А1 започна продажбите на Alpha 21 – четвъртото поколение смартфон на бранда

14:24, 19 юли 21 25 2296 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Днес започват продажбите на новия А1 Alpha 21 в магазините на телекома в страната, както и онлайн на А1.bg.

Това е четвъртото поколение смартфон на бранда А1, който е разработен и тестван с участието на експерти от компанията. Именно това дава на телекома увереността да предложи устройството с удължена гаранция от три години. 

Смартфонът предлага на потребителите изчистен, класически дизайн. Моделът има 6,52-инчов HD+ дисплей, а селфи камерата е дискретно вградена с капковидно изрязване в горната му част. На гърба е разположена тройна камера, чийто основен сензор е 48 мегапиксела. 

Сред техническите характеристики на А1 Alpha 21 се нарежда издръжливата батерия с капацитет от 4000 mAh. За бързата и плавна работа на устройството се грижи 8-ядрен процесор MediaTek, който на свой ред разчита на 4 GB RAM памет. Мястото за съхранение в смартфона е 128 GB, което лесно може да бъде разширено с помощта на microSD карта до 512 GB. 

А1 Alpha 21 ще се предлага в страните, в които работи А1 Group, като устройството е подложено на щателни тестове от екипа на компанията. Това е и причината Аlpha 21 да идва с 3 години гаранция, което е с цяла година повече от стандартното за смартфони. 

А1 Alpha 21 може да бъде закупен на цени от 129,99 лева в брой, в комбинация с тарифен план Unlimited 32,99. При покупка на изплащане със същия тарифен план, но на изплащане с двугодишен абонамент, цената му възлиза само на 7,99 лева месечно. 




Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама