Никълъс Кейдж се страхува да се върне към касови продукции

19:20, 19 юли 21 / Култура 25 2721 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Никълъс Кейдж разкри, че се страхува да се завърне към холивудските блокбастъри, тъй като му е по-комфортно да прави независими филми, съобщава „Контактмюзик“.

През последните години 57-годишният актьор приема роли в независими филми, като последния му филм „Прасе“, и признава, че му е било лесно да влезе в характера на Роб - ловец на трюфели, преследван от миналото си като готвач на знаменитости докато се опитва да намери откраднатото си прасе - тъй като големите му касови дни изглеждат като друг живот.

Никълъс Кейдж се е оженил за пети път

В интервю за „Variety“ Кейдж казва: „Не знам дали бих искал да се върна. Не знам дали бих искал и да направя друг филм на „Дисни“. Това би било ужасяващо. Това е съвсем различен климат". Актьорът признава, че участието в блокбастъри като „Скалата“ и „Съкровището“, е „игра под високо налягане“.

Звездата от „Призрачен ездач“ припомни: „Когато правех филми за Джери Брукхаймър, това беше просто игра под високо налягане. Имаше много забавни моменти, но в същото време имаше и: „Линията върви в тази посока. Трябва да се каже по този начин“. Включват камерата и ти заповядват. При независимите филми имаш повече свобода да експериментираш. Има по-малко налягане и повече кислород в стаята“.

Кейдж обясни, че вижда „Прасе“ като възможност да покаже на публиката по-фино изпълнение на екрана. „Исках да напомня на себе си и на някои хора от публиката или в медиите, че мога също да покажа много по-тих и изтънчен стил на изпълнение, коментира актьорът, цитиран от БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама