ДПС: Ако заменим едно безвремие с друго, няма смисъл да си губим времето

10:39, 21 юли 21 / Политика 25 2067 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Докато някои разсъждават кои партии имат връзка с ДПС, ние работим за правителство и животът на всички български граждани да се подобри. Ние от ДПС не създаваме интриги, не очакваме и не искаме власт заради самата власт. Това заяви от парламентарната трибуна председателят на ПГ на Движението Мустафа Карадайъ.

Състоянието на нещата зависят от радикални реформи. Трябва спешно да се справим с много задачи, за да сме поне на крачка от европейските държави. Народът иска промяна и тя минава през диалог и необходимите компромиси. Промяната минава през държавническо поведение”, подчерта той.

Ако заменим едно безвремие с друго, няма смисъл да си губим времето. Всички, които поемат управлението, трябва да знаят няма време. Трябва бързо да се предложи управленска програма с кратки срокове и ясни приоритети, за да излекуваме нанесените поражения”, посочи Карадайъ, като изтъкна, че ДПС призовава за консенсус и е готово за диалог.

Борисов: ДПС играе за „Има такъв народ“

Българските граждани са изтощени от избори и изборни обещания, от арогантно поведение. Властта е преди всичко отговорност. Нека управляващите час по-скоро осъзнаят, че предстои много работа. Условие правителство на малцинството да изведе страната от кризата е взаимно уважение, диалог и отговорно управление. Предупреждаваме управляващите България не може да си позволи ново безвремие”, каза още той, цитиран от БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама