Мая Манолова: Няма повече кюлчета, чекмеджето си отиде

11:00, 21 юли 21 / Политика 25 2821 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Нашата голяма задача в това Народно събрание е да изпълним волята на гражданите да живеят в богата, просперираща държава, в която всеки да бъде оценен. Това заяви от трибуната на Народното събрание Мая Манолова от „Изправи се. БГ! Ние идваме!“.

„След десетилетия мутризация, провеждана от ГЕРБ, мутрите са добре окопани във всички етажи. Тепърва ще има сблъсъци с тях и това ще предизвиква турболенции. Ние ще сме гарант, че те няма повече да тормозят българските граждани и бизнеса. За това „Ние идваме!“. Трябва да променим законите, за да няма в бъдеще мутризация. Никой няма да ни спре. При първия знак, че в Народното събрание се извършва подмяна на хората от протестите,  „Ние идваме!“ обратно на площадите и на улиците на България“, закани се тя.

Парламентарната група на „Изправи се! Мутри вън!“ сменя името си

Според нея гражданите очакват от партиите на промяната да се обединят и да извършат модернизация след години на застой. „Очакват да сформираме правителство, което да се погрижи за хората. Нека да е ясно - отговорността и правото са на първата политическа сила „Има такъв народ“. Вашата победа слага край на застоя на ГЕРБ“, заяви Манолова.

Още днес от „Изправи се. БГ! Ние идваме!“ внасят два законопроекта – за преизчисляване на пенсиите и Комисията по ревизия „да продължи осветяването на корумпираното управление и мръсните тайни на властта“. Подготвили са и над 20 законопроекта за колекторските фирми, за ЧСИ, за подкрепа на малкия бизнес и др.

Никакви кюлчета повече няма да има, чекмеджето си отиде. Гражданите наказват на изборите всеки, който си има чекмедже с кюлчета, пачки и пистолет“, заяви Манолова, цитирана от БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 12:45, 21 юли 21

Браво деистваите смело

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама