Да помогнем на Гоги – едно от нашите слънчеви деца

12:45, 22 юли 21 25 2930 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Запознаваме ви с кауза, която е по детски чиста и наистина важна. Неин посланик е Ники Кънчев. Разказваме за Гоги от Варна, който сега е на 7 години, а през октомври ще стане на 8.

Гоги е красиво момче. Слънчево дете. Уж всичко му е наред. Като изключим само факта, че не може да говори и че има генерални проблеми в развитието си. Вижте го, прекрасен е, обича разходките. Живее си в неговия свят. В последно време е заобичал плюшените играчки, също и музикалните. Все си тактува нещо, наистина си живее в Неговата музика“. 

Това са Митко, Гоги и Диана. Нормално българско семейство, щастливо и обичащо се. Само че синът на Митко и Диана не може да говори, не може да чете, не може да им каже, че ги обича, затова че толкова много се грижат за него и не го изпускат от поглед“. 

Снимка: Личен архив 

„Семейството вярва, че има начин Гоги да проговори. Гоги е одобрен е от клиника в Киев, Украйна за вливане на стволови клетки, които ще му помогнат да подобри състоянието си. Ще са му нужни минимум 6 вливки - като цената за всяка вливка е 20 000лева! Сума непосилна за семейството му. Сериозна сума пари за всеки в тази държава. Камо ли за едно нормално българско семейство от квартал Владислав Варненчик" във Варна. Тук обаче идваме ние, другите, Обществото, Народът, Българите“, призова Ники Кънчев. 

Едно дете на България, едно наше дете има нужда от помощ. Много хора вече се отзовават и помагат с колкото могат. Подкрепете Гого и прегърнете неговата битка, за да може той да прегръща своите родители, да има детство и да бъде щастлив. Доброто ражда добро и винаги се връща.

Гого има открита дарителска сметка на негово име:

Титуляр: Георги Димитров Русев

IBAN: BG97UBBS80021019512550

BIC: UBBSBGSF

Paypal: [email protected]

Easypay: данни дарителска сметка

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама