ГЕРБ няма да отидат на консултациите при президента

09:31, 23 юли 21 / Политика 25 2615 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

ГЕРБ-СДС няма да участват в консултациите при президента, обяви Десислава Атанасова, председател на ПГ на партията, по време на брифинг в Народното събрание. Считаме, че многократно беше нарушен диалогът и вече се водят разговори между другите парламентарни групи, които имат желание да съставят правителство“, коментира Атанасова.

„Най-сериозно ще изпълним ангажимента си към всички граждани, ако служим честно на народа в опозиция“, допълни Томислав Дончев.

Президентът Румен Радев не може по никакъв начин да бъде легитимиран като обединител на нацията. Радев наруши този принцип, той раздели нацията и няма как да започне да ни обединява“, каза Даниел Митов.

ГЕРБ: Опонентът ни ще бъде хаосът, а не управляващите партии

По думите му Радев е назначил и инструктирал лично служебен кабинет с единствената цел пряко да участват в предизборната кампания. Целта им – да дискредитират ГЕРБ-СДС.Това не си го е позволил нито едни президент, което поставя огромни въпроси“, заяви Митов.

Пред bTV той посочи, че ГЕРБ трябва да видят кабинета на „Има такъв народ“, да разберат какви са уговорките с другите партии и тогава да решат дали да го гласуват.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама