Принц Хари пише мемоари за живота си

16:05, 25 юли 21 / Любопитно 25 2627 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Негово кралско величество принц Хари, херцог на Съсекс, пише мемоари за живота си и ще ги пусне на пазара в края на 2022 година, съобщи британската издателска компания „Penguin Random House“.

Той обясни, че пише книгата „не като принц, какъвто бях роден, а като мъжът, в когото съм се превърнал“ с „надежда, че разказвайки историята си, мога да помогна да покажа, че независимо откъде идваме, имаме повече общи неща, отколкото си мислим“, пише БНР. 

Интервюто на Хари и Меган пред Опра Уинфри с номинация за „Еми“

По-рано тази година принцът и съпругата му Меган Маркъл, херцогиня на Съсекс, дадоха ексклузивно интервю на Опра Уинфри за решението им да се оттеглят като висши членове на британското кралско семейство.

Меган и Хари със скандални разкрития за кралското семейство

По този повод Хари заяви, че той и херцогинята са напуснали „фирмата“ поради липсата на подкрепа от другите кралски особи и призна, че се е чувствал „в капан в системата“ по време на престоя си в нея.

Според „Daily Mail“ съпругата му Меган Маркъл също е подписала договор с „Penguin Random House“ за издаване на собствена книга. Предполага се, че това ще бъде ръководство за здравословен начин на живот, посочва БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама