БСП: Да оттеглят Петър Илиев, ако искат подкрепа

15:43, 09 авг 21 / Политика 25 3774 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Днешното участие на кандидата за вътрешен министър Петър Илиев в ефира на Нова телевизия смути БСП. На пресконференция от левицата призоваха от „Има такъв народ“ да преосмислят решението си Илиев да влезе в правителството като министър и вицепремиер.

Петър Илиев: Няма да бъда унищожен

От думите на Корнелия Нинова стана ясно, че оттеглянето на Петър Илиев е условие за подкрепа на бъдещия кабинет. Засега решението на червените е такова, но последната дума ще има Националният съвет на партията, който ще заседава утре.


Писмена договорка между ИТН и БСП

Корнелия Нинова обяви, че искането на левицата за писмен документ с конкретни политики е било удовлетворено от страна на „Има такъв народ“.

Писмото с приоритети е изпратено до „Позитано“ 20 и чака подписите на БСП. „Първата стъпка за това какво ще правим в парламента и в едно бъдещо правителство е извървяна успешно“, коментира Нинова, цитирана от БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама