Големите кавички

11:45, 11 авг 21 / Големите кавички 25 4537 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (2 - 6 август)

Стига прищевки, стига небивалици и излагане пред хората. Стига шоу, излъчване на министър-председатели с телевизионни кастинги“, заяви председателят на ПГ на „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова от трибуната на Народното събрание по повод оттеглянето на мандата на „Има такъв народ“ и недадената подкрепа от страна на т. нар. „партии на протеста“.

„Питате къде видяхме дългата ръка на ДПС и е време да отговорим - в разочароващата покана на „Има такъв народ“ към ДПС да участват наравно с партиите на протеста в преговорите. Тихомълком, през задната врата, което хората по протестите приеха като плесница през лицето. В координираната атака на ГЕРБ, ДПС и на „Има такъв народ“ срещу успешните министри от служебното правителство. Дългата ръка на ГЕРБ и ДПС е и в комисията „Буджака“. Комисия, която беше внесена с подписите на ГЕРБ, „Има такъв народ“ и ДПС и включена извънредно в програмата на парламента. Затова ли бяха протестите (...)

Нали не очаквате ние, които се изправихме на местните избори в София срещу модела на „орлетата“, сега да премълчим гнездото на Сокола, което се свива в този парламент? Не! Няма да има такова гнездо! Или поне няма да бъде с наше участие“, изтъкна тя. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама