Г-жо Манолова, в биографията ви ще видите ДПС

12:53, 11 авг 21 / Политика 25 5111 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

От парламентарната трибуна председателят на ПГ на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова призова да се спре с шоуто и излъчване на министър-председатели от телевизионни кастинги. Тя разкритикува „Има такъв народ“, че са поканили ДПС да участват наравно с партиите на протеста в преговорите за кабинета. „Питате къде видяхме „дългата ръка на ДПС“, време е да отговорим“, заяви Манолова, като подчерта, че в този парламент „няма да има гнездо на Сокола“.

От ДПС й отговориха. „Разчита се на къса памет, нали г-жо Манолова? Кой стои зад вашите маневри? Ако погледнете вашата биография, най-вероятно там ще видите едно твърдо ДПС зад вас“, коментира Мустафа Карадайъ, като не конкретизира какво точно визира в биографията на Манолова.

Големите кавички

ДПС беше единствената политическа сила, която се опълчваше на ГЕРБ, посочваше недъзите на модела и оставаше сама. Изведнъж, присвоявайки си позицията на единствени противници на ГЕРБ, всички вкупом тръгнаха да градят и налагат негативен образ на ДПС”, заяви лидерът на Движението.

Според него останалите партии се опитват да лепят на ДПС квалификации и шаблони. „Не можете да игнорирате избирателите на ДПС, не можете да градите, когато рушите. Не можете да възстановите демокрацията с недемократични модели и методи. Не можете да възстановите диалога без диалог”, посочи той. По думите му от ДПС виждат единствено начало на ново безвремие, политическа немощ, липса на визия и липса на експертен капацитет“.

Този път няма да мине номерът с анти-ДПС реторика да прикривате политическата си немощ“, каза още Карадайъ, цитиран от БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама